VOLOP Waalwijk van start

Waalwijk heeft de primeur om als eerste stad onder de VOLOP Brabant paraplu het VOLOP-concept uit te rollen. VOLOP Waalwijk is daarmee een feit! Alle belanghebbende partijen onderstrepen het gemeenschappelijk belang en zijn hard aan de slag om Waalwijk weer een bruisend hart te geven.

VOLOP Waalwijk is een samenwerking van de gemeente Waalwijk, het Centrummanagement, de Vereniging van Vastgoedeigenaren de Els, Winkeliersvereniging de Els en de Vereniging van Vastgoedeigenaren Waalwijk Centrum.

Projectleider van VOLOP Waalwijk is Marlène Drouen. Doordat zij ook als centrummanager werkzaam is in Waalwijk, is zij nauw betrokken en bekend met de stad en past de rol als projectleider haar perfect. Zij kent vele ondernemers en vastgoedeigenaren en werkt nauw samen met de gemeente Waalwijk. De VOLOP-aanpak brengt voor haar een hernieuwde kijk op het centrum: “Er gaat een wereld voor me open. Ik had geen idee dat er zoveel lokale initiatieven zijn die prima passen in ons centrum. Het zijn geen traditionele winkelconcepten en juist daarom zo verrassend. Ze brengen ambachten terug in het straatbeeld, kunst wordt op een laagdrempelige manier dichter bij de mensen gebracht. Elkaar ontmoeten staat hierbij centraal. Door deze lokale en unieke initiatieven onderscheidt Waalwijk zich nog sterker.”

VOLOP Waalwijk vind je in het voormalige bodehuisje op het Raadhuisplein 3. Een mooi gebaar van de gemeente, aangezien zij eigenaar zijn van het sfeervolle pandje.

VOLOP Waalwijk
Marlène Drouen
Raadhuisplein 3
5141 KG Waalwijk
marlene@welkominwaalwijk.nl
06 – 2322 4440