ASO vult eerste leegstaande pand! 

Amusement, spontaan en onweerstaanbaar

ASO staat voor alles wat je niet verwacht! Amusement, spel, ontdekken maar ook voor actief, spontaan en onweerstaanbaar. De A van ASO wordt ingevuld door Alisha van Meer en de S door Sandra de Clercq. Twee dames die als doel hebben om de dagelijkste sleur te doorbreken en de mensen een glimlach op de lippen te toveren. Met hun knalgele caravan vind je ze al op festivals, waar ze iedereen verrassen met hun te gekke acts.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 15 april 2024 brengen zij hun positiviteit naar het centrum van Roosendaal. Het pand aan de Nieuwe Markt 53C wordt omgetoverd tot een (hoe kan het ook anders) knalgele experience. Een plek waar voor jong en oud van alles te beleven is. Een tipje van de sluier: een uurtje lach- ’therapie’, een spontaan optreden of een meditatiesessie. Alles net even anders dan je gewend bent. Op vrijdag 12 april vanaf 15.00 uur is de opening. Dit wil je niet missen, dus reserveer het alvast in je agenda! 

Zuid West TV maakte een leuke reportage waarin ook wethouder Sanneke Vermeulen langskomt. Deze is te zien op onze socials!

Deze super leuke invulling die zo kort op de kickoff van VOLOP Roosendaal verwezenlijkt is, is te danken aan de fijne samenwerking met Lenaers Makelaardij en de vastgoedeigenaren.  

Adresgegevens