10 maart 2024. Slechts twee weken na de officiële start op 1 maart is het pand aan de Nieuwe Markt 53C al gevuld met een uniek lokaal initiatief. Sandra de Clercq en Alisha van Meer, de bevlogen initiatiefnemers van ASO Entertainment, krijgen de kans om hun ideeën te realiseren in samenwerking met de vastgoedeigenaar en de makelaar, Lenaers Makelaardij.

ASO staat voor ‘Amusement, Spel en Ontspanning’, maar ook voor ‘Actief, Spontaan en Out of the Box’. Hun visie omvat het creëren van een dynamische en toegankelijke ruimte waar kunst en muziek samenkomen, en waar mensen elkaar in een gezellige sfeer kunnen ontmoeten. Sandra en Alisha zullen zich de komende tijd bezighouden met het transformeren van het pand tot een veelzijdige creatieve ruimte voor amusement, spel, ontspanning en ontdekking.

“Ons doel is om mensen uit de dagelijkse sleur te halen door middel van vermaak, waarbij ze uit hun comfortzone kunnen stappen. Plezier, positiviteit, spontaniteit en ondeugendheid zijn hierbij essentieel,” deelt Alisha.

Sanneke Vermeulen, wethouder Economie, benadrukt het belang van het tijdelijk invullen van leegstaande panden, waardoor de stad aantrekkelijker wordt. “Dit ging heel snel! De grote belangstelling en snelle betrokkenheid van lokale initiatieven zoals ASO Entertainment tonen aan dat VOLOP Roosendaal concrete kansen biedt voor groei en ontwikkeling in onze stad. Ik kijk uit naar de komende invullingen.”

Leuke eerste invulling waar alles draait om beleving en verrassing. Een mooie aanvulling op het winkelaanbod en echt Roosendaals! ZuidWest TV maakte een leuke reportage over ASO. Je vindt deze op https://www.zuidwestupdate.nl/video/volop-vult-het-eerste-leegstandpand-met-aso/